Samarbejdspartnere

Det er Børneulykkesfonden, FOA, DGI og bObles der star bag konceptet 'Hej skal vi tumle?' og i fællesskab har parterne sammensat et grundkoncept, som alle dagplejere kan tilmelde sig for et mindre beløb. Det gør det derfor nemt for kommuner og dagplejere at afholde Dageplejernes Dag med fokus på leg og bevægelse.

Børneulykkesfonden

Børneulykkesfonden er en non-profit organisation, der har til formål at sikre børns sikkerhed og nedbringe antallet af børneulykker gennem forebyggelse. Børneulykkesfondens ambition er at skabe en mere sikker fremtid for danske børn, bade i og uden for hjemmet, med udgangspunkt i leg, der kan forbedre børns motorik og dermed også mindske antallet af alvorlige ulykker.

DGI

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Sammen med de lokale idrætsforeninger udvikler DGI koncepter og aktiviteter, der tager udgangspunkt i dine behov og muligheder. DGI tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet. DGI er Danmarks næststørste idrætsorganisation med flere end 1,5 millioner medlemmer. Aktiviteterne spænder over mange forskellige idrætsgrene. Fra street soccer til svømning, fra håndbold til fitness og løb. DGI hjælper flere end 6.300 foreninger og 100.000 frivillige med at gøre en forskel. For samfundet. For idrætten. For dig.

bObles

bObles har siden 2011 udviklet legetemaet til 'Hej skal vi lege?'. Til 'Hej skal vi tumle?' 2018 har bObles designet hjul og tumle plader, som børnene kan kravle og vippe på, alt imens balancen og motorikken bliver stimuleret og udfordret. bObles designer multifunktionelle tumlemøbler, der opfordrer til kreativ, motorisk leg og bevægelse. Alle bObles tumlemøbler er udført i former og farver, som er sanselige for børn, og designet har et enkelt udtryk, der passer ind i det moderne hjem.

Louise Hærvig

Louise Hærvig er uddannet fysioterapeut og ansat i Børneterapien i Gentofte Kommune. Ved siden af sit faste job har Louise etableret sit eget firma Børneriet. Børneriet's kerneydelse og beskæftigelse omhandler udelukkende vigtigheden og tiltag omkring barnets sansemotoriske udvikling.

Børneriet har haft et mangeårigt samarbejde med bObles, og har de sidste 4 år indgået i Børneulykkesfondens kampagne "Hej skal vi lege?". Dette med henblik på at udvikle, beskrive og fokusere på legens mange muligheder men mest af alt vigtigheden i barnets sansemotoriske udvikling.

Pixitrolden og Guitar-Krelle

Pixitrolden og Guitar-Krelle er Danmarks nye børnemusik-darlings. Med over 1.4 millioner views om måneden på YouTube har duoen indtaget hjertet hos de 0-5 årige i hele Danmark. I år leverer de musikken til “Hej skal vi lege?”. Med udgangspunkt i motorik- og legehæftet udgiver Pixi og Krelle en musikudgivelse med 5 sange. Musikvideoerne vil kunne ses på YouTube, streames online og købes som en særskildt CD.